Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we kunnen verbeteren uw ervaring op onze sites.

MMTAPIJTEN

Rozenstraat 15

6961VV Eerbeek

Nederland

e-Mail : shop@mmtapijten.nl

Telefoon : +31 648677150

Registernummer: 80634761

BTW-nummer. : NL003467025B02

Disclaimer - juridische informatie

§ 1 Beperking van aansprakelijkheid

De inhoud van deze website is met de grootste zorg samengesteld. De aanbieder is echter niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de aangeboden inhoud. Het gebruik van de inhoud van de website is op eigen risico van de gebruiker. Bijdragen die met naam zijn gemarkeerd, weerspiegelen de mening van de betreffende auteur en niet altijd de mening van de aanbieder. Het loutere gebruik van de website van de aanbieder leidt niet tot een contractuele relatie tussen de gebruiker en de aanbieder.

§ 2 Externe links

Deze website bevat links naar websites van derden ("externe links"). Deze websites vallen onder de verantwoordelijkheid van de respectievelijke exploitanten. Toen de externe links voor het eerst werden gelinkt, controleerde de provider de inhoud van derden op juridische overtredingen. Op dat moment waren er geen wettelijke overtredingen. De aanbieder heeft geen invloed op de huidige en toekomstige vormgeving en inhoud van de gelinkte pagina's. Het plaatsen van externe links betekent niet dat de aanbieder de inhoud achter de referentie of link als de zijne overneemt. Voortdurende controle van de externe links is niet redelijk voor de aanbieder zonder concreet bewijs van juridische overtredingen. Als we kennis nemen van juridische overtredingen, worden dergelijke externe links onmiddellijk verwijderd.

§ 3 Auteursrecht en aanvullende auteursrechten

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is onderworpen aan het Nederlandse auteursrecht en het aanvullende auteursrecht. Elk gebruik dat niet is toegestaan ​​door het Nederlandse auteursrecht en de aanvullende auteursrechtwetgeving vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de aanbieder of de respectieve rechthebbende. Dit geldt met name voor het dupliceren, bewerken, vertalen, opslaan, verwerken of reproduceren van inhoud in databases of andere elektronische media en systemen. Inhoud en rechten van derden worden als zodanig gekenmerkt. Het ongeoorloofd kopiëren of verspreiden van individuele inhoud of complete pagina's is niet toegestaan ​​en is strafbaar. Alleen de productie van kopieën en downloads voor persoonlijk, privé en niet-commercieel gebruik is toegestaan.

Het weergeven van deze website in externe frames is alleen toegestaan ​​met schriftelijke toestemming.

§ 4 Bijzondere gebruiksvoorwaarden

Voor zover bijzondere voorwaarden voor individueel gebruik van deze website afwijken van de hiervoor genoemde paragrafen, wordt hier op het betreffende punt uitdrukkelijk op gewezen. In dit geval zijn de speciale gebruiksvoorwaarden in elk afzonderlijk geval van toepassing.

Informatie over online geschillen:

De Europese Commissie biedt consumenten de mogelijkheid om online geschillen op te lossen volgens Art. 14 paragraaf 1 van de ODR (platform voor geschillen). Het platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr) dient als site waar consumenten buiten de rechtszaal geschillen voor online aankopen kunnen oplossen.

Product added to compare.